Тегін ыстық тамақты ұйымдастыруға арналған жылдық жоспары » Сш им Чкалова
Zhambyl region
Жамбыл ауданы білім бөлімінің
"Чкалов атындағы орта мектеп"
Education Department of Kordai district
Reception room :
+7(72636) 43-50-93
bookkeeping:
+7(72636) 23-11-37
Version for
visually impaired
» » Тегін ыстық тамақты ұйымдастыруға арналған жылдық жоспары
03
September
2018

Тегін ыстық тамақты ұйымдастыруға арналған жылдық жоспары

2018-2019 оқу жылындағы мектептегі ыстық тамақты ұйымдастыруға арналған жылдық жоспары

Мазмұны 

Мерзімі 

Жауапты

1.

Жалпы ыстық тамақпен қамтуда ҚР Үкіметінің 2015 жылдың 13 сәуіріндегі №198 қаулы басшылыққа алу

 

Үнемі

Мектеп басшылары, ДТІЖО, Медбике, аспазшы

2.

Ыстық тамақпен қамтылатын аз қамтылған отбасы балаларының және бастауыш, сондай-ақ демеушілікпен қамтылған оқушылардың тізімін жасау

 

Қыркүйек

 

Мектеп басшылары, ДТІЖО

3.

Аз қамтылған отбасы балаларының және бастауын сынып оқушыларының тізімін ауылдық округтік әкіммен бекіту, АББ тапсыру

 

Қыркүйек

Мектеп басшылары, ДТІЖО, әлеуметтік педагог

4.

Бір мезгіл ыстық тамақпен қамтылатын отбасы балалары мен бастауын сынып оқушыларының ата-аналарынан өтінішті қабылдап 5 күннің ішінде анықтама беру

 

Қыркүйек

Мектеп басшылары, ДТІЖО, сынып жетекшілері

5.

Ыстық тамақпен қамтылатын оқушылардың тізімін ата-аналар комитетінің шешімімен бекіту, рұқсат алу (хаттама)

 

Қыркүйек

Мектеп басшылары, ДТІЖО

6.

Ыстық тамақпен қамтылатын оқушылардың жеке құжаттарын жинақтау

 

Қыркүйек

Мектеп басшылары, ДТІЖО, әлеуметтік педагог

7.

Сараптама тобын құру. Бұйрық шығару

Жылына бір рет

Мектеп басшылары, ДТІЖО

8.

Асханаға комиссия мүшелері мен тамақтану режимінің графигін ілу

Оқу жылының басында

Мектеп басшылары, ДТІЖО

9.

Ыстық тамақпен қамту туралы пен кеңесте, ДЖК, ата-аналар жиналысында қарау (хаттама)

Жиналыс сайын

Мектеп басшылары, ДТІЖО

10.

Асханаға қажетті материалдық-техникалық жағдайында байланысты аудандық білім бөліміне сұраныс беру

 

Үнемі

Мектеп басшылары, ДТІЖО

11.

Аспазшының арнайы білімінің болуы, курстан өтуі

 

Үнемі

Мектеп басшылары, ДТІЖО

12.

Асхананың дизайны

Үнемі

ДТІЖО

 

13.

Аспазшылардың 3 данадан киімі болуы

 

Үнемі

Мектеп басшылары, ДТІЖО

14.

Қоймадағы азық-түліктің сәйкестендіру,

Ыдыс-аяқтардың 3 рет шаю ережесінің сақталуын қадағалау, АКТ жасау

 

Үнемі

Мектеп басшылары, Медбике, әлеуметтік педагог

15.

Бір мезгіл ыстық тамақпен қамтылғаны туралы анықтаманы АББ-не тапсыру

 

Үнемі

Мектеп басшылары, ДТІЖО